Loppemarked svendborg. Stadepladser

Stadepladser

Loppemarked svendborg

Det betyder også, at ingen ledere får løn for deres indsats. Blomster Cafeens formål er at være et alternativt, alkoholfrit spise- og værested og at være alternativt omsorgstilbud, som er åbent for alle. Loppemarkedet er beliggende på Bjernemarksvej 50, Tåsinge, 5700 Svendborg. Vi modtager også effekter på loppemarkedets adresse, Bjernemarksvej 50, hver onsdag fra kl. Du kan finde alt fra fine antikviteter til ganske almindelige brugsting.

Nächster

Stadepladser

Loppemarked svendborg

Vi har også en møbelafdeling der består af stort areal. Charmen og historien finder du ikke i ret mange nyindkøb, og retrointeriør og unikke fund er altid med til at pifte ethvert hjem op. Svendborg kommune forbeholder sig ret til at foretage et skøn i hver enkelt ansøgning. Er sofaen for stor til bagagerummet …? Des mere der står på hylderne des bedre. Efter en skriftlig advarsel kan tilladelsen til stadepladsen inddrages. Vi hjælper dig med at komme af med alle dine brugte ting og sager, som du ikke nænner at smide ud, men som du gerne vil tjene lidt ekstra på. Hvis der afholdes særlige arrangementer i byen, der kræver brug af Torvet eller Ramsherred, er Svendborg Kommune forpligtet til at finde en anden stadeplads i byen.

Nächster

Book din stadeplads

Loppemarked svendborg

Svalernes loppemarked Besøg Københavns fedeste indendørs loppemarked — Svalernes loppemarked på Nattergalevej har åbent hver lørdag kl. Selvom du er omgivet af ældre og brugte sager, behøver genbrug i Odense ikke være en kedelig affære. Fra top design til blandet småt. Du tjener penge uden selv at være til stede og dine penge bliver overført til din konto 2 gang om måneden. Derudover tilbyder GenbrugsHallerne: Hver dag kommer der nye, interessante varer ind ad døren i GenbrugsHallerne, og , som bidrager til en spændende loppejagt i butikken. Kolding Ny Kræmmermarked i Kolding Kolding Ny Kræmmermarked lukker op for 1100 m2 opvarmede lokaler med alt til samleren. Lej en reol, tøjstativ eller gulvplads, så sælger vi dine ting for dig, med dine egne fastsatte priser.

Nächster

Stadepladser

Loppemarked svendborg

Når du så har fået vist en stand, udleverer vi labels til prismærkning af dine ting, hvor du mærker dem tydeligt i kategorier og sætter din egne priser på og så er det bare at fylde din stand op med alle dine ting. Herefter kan du tage turen ind i vores anden hal, der består af større gulvstande med møbler, og hvor du kan blive inspireret af alt lige fra brugsgenstande, flotte glas og gamle ikoniske designs. Vi ligger kun 24km fra Odense og Svendborg samt blot 12 kilometer fra Nyborg og Ringe. For det, tager vi kun 15% i provision og ingen gebyrer. Derfor er mange af vores stande fyldt med alt lige fra glemte genstande fra garagen, ting som familiens børn er vokset fra, skønne malerier og unikke fund, som kræmmere har opkøbt og nu er klar til at videresælge til genbrug i Odense. Når du træder indenfor i vores 1200 kvadratmeter store butik med genbrug i Odense, træder du ind i en verden med finurligheder, herligheder og spændende ting, som du kan gå på opdagelse imellem. Bemærk venligst Alle varer sælges som brugte varer - uden garanti.

Nächster

Stadepladser

Loppemarked svendborg

Tværtimod, så får du en oplevelse uden lige i GenbrugsHallerne. Blomster Cafeen af 2017 tager også socialt ansvar. Tildeling af stadepladser sker efter en prioritering, hvor ansøgninger til helårsstadepladser har fortrinsret. Vi har over 250 reoler, gulvpladser til stort som småt og tøjstativer. Der er åbent hver dag dag hele året fra kl. Hos Genbrugsbørsen kan du få din helt egen stadeplads i en hel uge uden du selv er der! Kontakt os på telefon 6178 6193 hverdage 9- 14.

Nächster

Genbrugsbørsen, Svendborg. Dit genbrugsmarked. Lej en reol fra 200 kr

Loppemarked svendborg

Vi arbejder på at drive et loppemarked, som fremtræder pænt og præsentabelt. Så bør du helt sikkert slå vejen forbi GenbrugsHallerne i hjertet af Odense. Her kan hele familien få flere timer til at gå, og når det er blevet tid til en pause, kan du tage et velfortjent hvil i vores hyggelige café. Det eneste du skal, er at sætte varerne på standen og prissætte dem — så klarer vi resten for dig. Slå da vejen forbi GenbrugsHallerne, og gør et kup. Og i forbindelse med vores åbningsdag, vil dem som bestiller en stand inden åbningsdagen.

Nächster