Tantra nordjylland. NærVærd

Happy Tantra i Aarhus

Tantra nordjylland

Og jeg er taknemmelig for, at hun deler lidt af det med mig. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. I løbet af massagen frigøres spændinger, og du vil opleve hvordan din krop langsomt vækkes og dit hjerte åbnes, til at rumme mere og mere af dig selv i omsorgsfuld accept. Hendes iscenesættelse af seancen var perfekt. Lene forstod og begyndte at nyde massagen, på ryggen og bagsiden, vende om og på forsiden, og naturligvis skulle hun også pirres.

Nächster

Tantramassage Aalborg

Tantra nordjylland

Alle henvendelser modtages med fuld diskretion. Jeg vil ikke fokusere mere på de åndelige aspekter og nu skrive om den oplevelse Lene og jeg har haft. Medens vi havde et dejligt efterspil snakkede vi stille og rolig om oplevelsen og så blev Lene overrasket. Sexualitet er i psykoterapien en grundfølelse. Igennem kærlig, opmærksom berøring og langsomme, sensuelle bevægelser hvor jeg bruger mine hænder og krop body-to-body , inviteres du til at mærke din egen erotiske energi. Hele fællesskabet emmer af ro og velvære.

Nächster

NærVærd

Tantra nordjylland

Til dagligt er det oftest vores tanker og rationalitet, der guider os igennem dagens og livets prøvelser, mens mange samtidig udtrykker en følelse af distance eller at være fremmedgjort overfor deres krop og kroppens signaler. Så må jeg sige for mig er det muligt ja. Hele fællesskabet emmer af ro og velvære. Jeg var også kommet til det punkt hvor jeg meget gerne ville mærke hendes dejlige kusse omfavne min liderlige pik, at mærke hende vrikke i den, glide op og ned over den, mærke hendes varme, våde, lidelig pulserende, altopslugende kvindelighed modtage min manddom. Blandt andet er klinikken i København blevet udskiftet med en ny klinik i Kolding, i fællesskab med Psykolog Kok Aps. I alt skal du afsætte i alt cirka 2,5 timer. Hvis du ikke er komfortabel med at være helt nøgen, beholder du så meget tøj på, som du har det godt med gerne noget tøj som kan tåle hvis der kommer lidt olie på.

Nächster

Tantramassage

Tantra nordjylland

Kreativitet er en kraft som en massage kan åbne for. Jeg havde slet ikke lyst til at skulle hjem igen, da weekenden var gået. Mit sex liv er helt sikkert blevet meget bedre. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. Gry har en naturlig ro og besider et meget oprigtigt og kærligt væsen. Den kan opstå med mig selv, med mine børn, med et andet menneske, med min hund som er væk , i naturen. Og er spændt på, hvor det leder mig til! Har du lidt, eller lider du af depression, anoreksi eller andre sindslidelser, kan tantramassage bruges til at genopbygge forståelse og enerkendelse af kroppen.

Nächster

Shiva Shakti Tantra Massage

Tantra nordjylland

Tak for en vidunderlig tantramassage. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen. Når berøring sker på denne måde uden et mål, kan lysten fordele sig i hele kroppen og ikke bare centrere sig omkring lingam eller yoni. Hos Aalborg Helseklinik er det muligt at få en afslappende tantramassage i Aalborg. Og til at turde opdage og elske den du virkelig er. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt.

Nächster

Tantra Massage Århus

Tantra nordjylland

I tantramassagen kan du bevæge dig med mine bevægelser, sige nej og ja. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. I dette øjeblik var der ingen adskillelse længere. Mange oplever massagen som en drøm, en hinsides virkelighed oplevelse, som en katalysator for de kreative, skabende kræfter. Mærker du din lyst, så nyd den og nyd friheden i ikke at skulle nogen steder hen med den. Shakti er en guddommelig kvindelig kraft, der opfattes som gudens styrke og skaberkraft, ofte personificeret i gudinden Durga, Shivas hustru.

Nächster

Tantra massage

Tantra nordjylland

Det er derfor ikke længere muligt at bestille tider til kropsbehandlinger i København. Jeg pirrede hendes inderlår, skambenet og navlen, brysterne og hendes nakke, og hendes ydre og indre skamlæber og klitoris indtil hun begyndte at være godt varm og våd. Jeg starter på bagsiden af din krop. Du bliver vist vejen til kærlighedens dybere riger og ind i en erkendelse af hvem du virkelig er. Ligesom resten af massagen er berøring af yoni eller lingam en invitation til at sanse på en ny måde uden mål og uden at projekt om en udløsning eller orgasme. Varigheden er en vigtig faktor, da det kræver lang tid at få kroppen helt afslappet.

Nächster

Tantramassage Aalborg

Tantra nordjylland

Sexualitet er i psykoterapien en grundfølelse. Du bliver vist vejen til kærlighedens dybere riger og ind i en erkendelse af hvem du virkelig er. Det har forandret mig på så mange plan, at jeg stadig kan danse rundt og føle lykken boble indeni. Ja, uden at skulle være nogen — endda. Det er nærmest som om, at Gry er Mama Ayahuasca herself der går rundt i bare fødder og krammer dig velkommen hjem. Tantramassagen indledes med et ritual og en æring af kroppen. Jeg medbragte en massagebriks og varm massageolie.

Nächster